Isnin, Ogos 10, 2009

Lebih bisa dari jelatang.




Saya kadang-kala kurang mengerti bahawa mengapa di bilik saya jarang-jarang sekali ada menerima sambungan internet, sedangkan rakan sekediaman saya yang lain dapat bermain facebook dengan riang-rianya.
*
*
*
Entahlah. Saya malas mahu fikir tentang ini.
*
*
*
Hari ini saya sedar satu perkara. Blog ini sudah bersawang kerana sudah sangat lama tidak dikemaskini. Hampa. Melihat aliran trafik yang kian susut saban hari membuatkan jiwa saya terasa kosong. (unsur hiperbola). Saya rasa bagai sudah hilang sentuhan.
*
*
*
Dahulu, kekerapan saya menulis adalah satu entri sekurang-kurangnya setiap minggu. tapi oleh kerana tool box di dashboard blog ini buat hal, saya jadi makin malas untuk menulis. Saya menulis di tempat lain pula.
*
*
Ini entri monolog kosong.
*
*
Alhamdulillah, bulan ini 2 buah karya saya tersiar di media. Moga saya terus produktif selepas
ini.
*
*
Lebih bisa dari jelatang. Saya pun tidak mengerti kenapa tajuk ini tiba-tiba terngiang di dalam fikiran. Dulu ada satu drama televisyen, tajuknya 'Lebih bisa dari jelatang'. Saya teringin nak tengok pokok jelatang.
*
*
Rasa-rasa kat hutan Lembah Beringin ni ada ke?


5 ulasan:

Rabiatul Adawiah Sulaiman berkata...

mungkin ada. cuma kita sibuk. xsempat nak jumpa. terutamanya syuk. tulis karya byk2. mane sempat =p

Rabiatul Adawiah Sulaiman berkata...

mungkin ada. cuma kita sibuk. xsempat nak jumpa. terutamanya syuk. tulis karya byk2. mane sempat =p

THALHAH berkata...

ada kot...kat sebelah tandas belakang surau tuh..hahah

Ate3_y berkata...

apa tiba2 nk tgk pokok jelatang ni...mengidam ke ape?

^_^

Syukri Sapuan berkata...

ada: ala, xde maknanya semua tu. =p

Thalhah: hahaha......xde idea nk merepek ape

Ate3_y: mungkin kot. ah, sedang mengidam nak makan bubur nasik!

Related Posts with Thumbnails