Selasa, Oktober 20, 2009

Snippet


Petang ini kami ada peperiksaan akhir Pengajian Malaysia.


Sungguh. Saya tidak sangka bahawa untuk peperiksaan ini juga kami ada study leave. Jikalau tidak, masakan sanggup saya habiskan malam Ahad yang lalu dengan membaca nota-nota subjek tersebut.


Hari ini mahu menulis secara rawak saja.


Dalam mood peperiksaan AS, apakah perkara yang paling sesuai untuk ditulis?


Peperiksaan AS saya yang paling hampir adalah pada 27 Oktober 2009, kira-kira 8 hari lagi. Fizik Kertas 3. Praktikal.



Kertas terakhir saya adalah pada 16 November. Kira-kira 28 hari lagi. Fizik kertas 2.


Kertas Ekonomi pada 4 & 11 November. Matematik masih berbaki dengan kertas kompenan statistik pada 4 November.


kertas countdown yang ditampal di dinding


Saya adalah seorang yang lambat insaf. Degil. Sudah dekat dengan exam pun mahu online lagi.


huh!


nota kaki:
sedang berfikir sesuatu tentang hidup ini selepas membaca blog kereta mayat.




7 ulasan:

sI tEDI berkata...

good luck

norain ishak berkata...

play hard, online hard and study hard.

syaa berkata...

waaaah 16 november last paper?
haha saje je nk sbut jugak 16 november...
bile tgk tarikh tu rase teruja...

student berkata...

erm...bgus bnyk fikir.. fikir atas iman dan amal..~

Syukri Sapuan berkata...

syaa: huh. tau la dah fly.haha

syaa berkata...

haha...ape kaitan dgn dh fly?

xpe,kire jd motivation la ni spy awk smangat utk fly jugak...

Syukri Sapuan berkata...

syaa: xde kaitan pOn

Related Posts with Thumbnails